Etusivu Historia Hinnasto Varustelulista Ajo-ohje Varaukset Vuokrausohjeet Galleria

Ajo-ohje Junkkarikämpälle

Junkkarikämppä on Simpeleen Reservinupseereiden ja Simpeleen Reserviläisten yhdessä omistama, ja vuonna 2008 peruskorjattu maja Rautjärven kunnan Innasennurkan kylässä. Simpeleeltä on kämpälle matkaa noin 10 km.

Valtatie 6:tta etelästä (Imatralta) päin tultaessa käänny Simpeleen Neste- huoltoaseman kohdalta vasemmalle, Tehtaantielle. Aja suoraan 2,5 km ja tulet T-risteykseen josta vasemmalle, Pitkäjärvelle. (Tämä risteys on Simpeleen tehtaan B-portin kohdalla.) Pitkäjärventietä ajetaan 4,1 km ja olet taas T-risteyksessä josta vasemmalle, Sarajärvelle. Sarajärventietä ajetaan 2,5 km, jolloin tulee kyltti vasemmalle Junkkarikämppä 2. Aja Junkkarintietä kaksi km ja olet perillä kämpällä. Junkkarintieltä lähtee useita sivuteitä ja tie mutkittelee ja kapenee, mutta vie kyllä lopulta perille.

Pohjoisesta (Parikkalasta) päin tultaessa käänny Simpeleen pohjoisesta liittymästä oikealle, Simpeleentielle. (Viitassa Simpele 5, tien nro. 4051) Aja sitä suoraan 6,5 km ja olet Simpeleen tehtaan B-portin kohdalla. Jatka siitä edelleen Pitkäjärventietä yllä mainitun ohjeen mukaan. Tervetuloa Junkkarikämpälle!

Mökki

Sijaintikartta

Punainen nuppineula osoittaa kartalla kämpän sijainnin. Klikkaamalla nuppineulaa näet osoitteen. Saat halutessasi zoomattua ja vieritettyä karttaa (myös kaksoisklikkaus ja kartan raahaus hiirellä).

Kartta latatuu...
Sivujen toteutus ja design: Emmi Junkkari, IT-Lähituki   |   Ylläpito: Marko Myllymäki, Atadone